bibloo.ro

Încrederea pe care a dobândit-o clinica MEDISAN se datorează și faptului că este cea mai „bătrână” clinică. De aceea, foarte mulți pacienți sunt mulțumiți de serviciile oferite.

Cu toții cunoașteam faptul că bolile de piele sunt cele mai întâlnite forme de infecții care apar la oamenii de toate vârstele.

Este recomandat ca fiecare persoană să aibă o igienă riguroasă pentru a nu ajunge la o afectare a stării de sănătate fizică pentru că orice boală a pielii influențează în mod negativ echilibrul emoțional, astfel apar simptomele de anxietate.

„La cabinetul meu se prezintă pacienți de toate vârstele. Există boli ale vârstelor și ale anotimpurilor.Toamna, oamenii sunt predispuși la boli virale, precum herpes, zona zoster și nu numai, iar în perioada verii apar frecvent insolațiile.

(…) Știu să folosesc rețete magistrale, de aceea clienții au încredere în recomandările mele”, a declarat pentru redacția „BunăDimineațaIași” doctorul dermatolog, Adrian Vasilcă.

cel.ro

Adesea, bolile de piele apar la nivelul dermei și epidermei, și sunt declanșate din cauza infecțiilor virale, bacteriene, fungice.

Stresul este o condiție care poate duce la declanșarea unor boli și afecțiuni periculoase.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ