evomag.ro

Mitropolia Banatului a publicat pastorala de Crăciun a Mitropolitului Banatului, ÎPS Ioan Selejan. În mesajul cu ocazia Naşterii Mântuitorului, ÎPS Ioan Selejan face apel la unitate

 

În mesajul adresat credincioşilor cu ocazia Naşterii Mântuitorului, Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, îi provoacă pe bănăţeni să îl caute pe Hristos. „ Ai început să-L cauţi pe Hristos? L-ai găsit pe Hristos? Vei zice: Dar unde să-L caut? Pe calea Crucii, a sfinţeniei, pe cărarea Bisericii, iar nu pe calea desfătării şi a păcatului. Hristos este printre cei răniţi de păcate, printre cei aflaţi în suferinţă, printre cei flămânzi, printre cei care acum, în plină iarnă, n-au nici un adăpost. Căci viaţa nu poate fi minţită”, se arată în mesajul ÎPS Ioan Selejan. 

“Iubiţi fraţi şi surori în Domnul,

Purtaţi fiind pe aripile colindelor noastre româneşti, am ajuns azi la Betleem. Şi acolo, într-o peşteră, Îl vedem stând pe tron pe Fiul lui Dumnezeu. Ieslea a fost cel mai strălucitor tron de pe pământ, pe care a şezut Fiul lui Dumnezeu. Hristos a venit aici, pe pământ, să-Şi ia înapoi Împă­răţia pe care Satan încerca de mii de ani să o stăpânească. Oare în univers nu mai erau atâtea planete cu stânci aspre, aşa cum, în mare parte, era Ţara lui Israel?! De ce pământul?! Pentru că aici era comoara lui Dumnezeu: omul. Hristos a venit să-l caute pe om până în adâncul pământului, dar Îl vom vedea pe Fiul lui Dumnezeu coborând şi până în adâncul iadului să-l ridice pe Adam…”

inpuff.ro

 

 

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ