evomag.ro

Cu prilejul aniversării a 28-a a creării Poliției, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare către angajații și veteranii acestei profesii

Acesta și-a exprimat recunoștința față de polițiștii care au contribuit la dezvoltarea țării noastre ca stat de drept și au făcut față provocărilor timpului, manifestînd fidelitate și credință la apărarea valorilor supreme – suveranitatea, independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova. ”Țin să Vă asigur că înțeleg specificul și dimensiunea sacrificiilor și eforturilor pe care le realizați zi de zi. Cunosc faptul că munca de polițist presupune abnegație și dragoste față de interesele naționale, disciplină și sacrificiu, dar și înalte calități morale.

Urez tuturor angajaților și veteranilor poliției, precum și familiilor Dumneavoastră, sănătate, fericire, împliniri personale și profesionale. Să aveți parte de multă putere, pentru a răspunde cu promptitudine și maximă eficiență în orice situație dificilă, întru binele poporului și prosperarea Republicii Moldova!”, a scris Igor Dodon în postarea sa.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ