evomag.ro

Varujan VOSGANIAN, Președintele ALDE IAȘI, pornește cu stângul în campania electorală pentru EUROPARLAMENTARE

Prezența deputatului Varujan VOSGANIAN în cadrul rubricii “Raport Parlamentar” a generat săptămâna trecută reacții extrem de virulente din partea ieșenilor.

Prin intermediul a sute de mesaje transmise pe canalele de socializare, ieșenii s-au poziționat într-un dezacord total cu decizia ALDE de a-l impune pe Varujan VOSGANIAN pe lista scurtă a ALDE pentru alegerile europarlamentare.

În materialul Deputatul “MIR” Varujan VOSGANIAN este candidatul ALDE la europarlamentare! ZERO implicare la IAȘI jurnaliștii Ziarului “Bună Dimineața Iași” au arătat că:

  1. Vosganian pozează în parlamentar de Iași doar cu numele. În fapt, toate proprietățile acestuia, case și terenuri sunt localizate în Ilfov și Prahova.
  2. Practic, Iașul și în general Moldova, sunt pentru deputatul Vosganian un areal politico-administrativ de care răspunde în fața conducerii de partid.
  3. Indiferent dacă s-a aflat la Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN),  Partidul Alternativa României (PAR),  Uniunea Forțelor de Dreapta (UFD), PNL, PLD sau la ALDE, Vosganian a reușit să-și păstreze calitatea de parlamentar în acest areal politico-administrativ. Deși situația lui politică depinde de IAȘI din anii ’90, acest politician cu state vechi, demonstrează că nu a reușit să dezvolte nici un fel de atașament față de acest centru universitar și capitală culturală a României.

Iată ce cred cu adevărat ieșenii despre activitatea parlamentară a domnului Varujan VOSGANIAN: 

Alexandru Ganga Se recompensează servilismul. Nu ancheta la ce era învinuit. Cred ca acolo vor scapa de mâna justiției. Se Înșeală amarnic. Mâna justiției este ffff lunga. 😂😂😂
Miron Silvica Falsitate și Ipocrizie peste tot, E că și cum eu as fi directoare la IAȘI dar locuiesc la Paris.
Rotaru Nelu Cel mai mare escroc care le-a avut Iașul!
Ion Trusca CANDIDATUL RUȘINE RUȘINE RUȘINE?
Mariana Vasile Dar candidat la vatra nu l.ar aranja? Ar fi cazul sa se duca in munti, la un schit, sa faca penitenta si baie cu mir. Parasutatii impusi pe liste, gen V.V., Banicioiu sau Dorneanu si.au ingrosat obrazul si n.au miscat un deget pentru Iasi., ba chiar au votat impotriva autostrazii.
Adelina Marc Alt lingau😈PSD scrie pe fruntea lui!
Georgeta Iscru Ăsta vrea europarlamentar ca să se ducă la Bruxelles sa-i miruiasca si pe alții.
Sandu Pascaru Chiar nu m-ai avem și alți oameni într-adevăr capabili să miște ceva pentru țară,și venim numai cu expirati și rebuturi incapabile care numai au distrus,și a căror unic scop este darimarea instituțiilor statului,pentru ai scăpa de pușcărie pe infractori?!..Nu v-ați săturat de ei oameni buni??..
Anghel Viorica Hotul hoților tot in frunte ca păduchele . Am o scârbă pe clasa asta politica care se învârte la putere de atâția ani încât o sa fac hepatita.
Fărâme de Gând Jegurilor ordinare ….cât va mai rabdă pamantul..???
Gheorghe Ghita Ba asta trebui la PUSCARIE nu la europarlamentare
Viorica Hodoroaba Chiar ALDE ,alt candidat nu mai aveti ? Unul mai tanar care sa nu fi fost ins cu MIR.
Joly Zoltani Stai frumos în România şi numără ouăle din pantaloni şi cocoşeii din coteț !🥚🐓 Lasă europarlamentarele , că nu le trebuiesc hoții 👮‍♂️
Dumitru Gheorghe Si tu vrei mii de euro pe luna ma? S-o crezi tu oualele le-ai terminat de impozitat ?
Iulian Radu Sa mori tu ma jegosule?
Elena Moldovan Nu-l mai satura dracu’ ! Bani,bani,bani…atat are in cap !
Mariana Voineci Rusine !
Ninel Aftimescu Esti o mare rusine pentru noi Romanii
Simi Miha zero pentru tara 100% pentru psd !!!
Sorin Lungu AI TERMINAT AGHIAZMA?
Grecu Ana Rusine!
Papp Janos Asta e un om fara Dumnezeu!Reprezenta o minoritate si era respectat! Acum a devenit si el ciumat! El a demonstrat cum poti sa devi din om neom#
Munteanu Mihai Huuuuuuuuua. Rușine analfabetule
Spiros Raftopolos Un pupincurist !!! Un mincinos ca și Tariceanu !!!
Mihai Ciocnitu Ca sa scape de puscarie , a fost miruit de colegi acum se duce la europarlamentare, rusineeee

 

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ