Daca te-ai saturat de cremele scumpe și de tratamentele cosmetice care nu dau rezultate în lupta cu celulita, ți-am pregatit cateva solutii simple si sigure

Netratată la timp, celulita se poate complica şi poate determina apariţia unor afecţiuni extrem de complexe, localizate mai ales la nivelul membrelor inferioare.

ul de duş exfoliant pregăteşte pielea pentru tratamentul anticelulitic. Microsferele pentru gomaj îndepărtează celulele moarte şi activează circulaţia sângelui, lăsând epiderma fină şi tonifiată.

Extractul de castan potenţează activitatea microsferelor, pregătind corpul eficient pentru tratamentul anticelulită.

Lipsa de mişcare, consumul excesiv de dulciuri rafinate şi alimente bogate în grăsimi, precum şi conţinutul crescut de conservanţi, potenţiatori de gust şi aditivi alimentari constituie factorii determinaţi esenţiali ai tulburărilor de alimentaţie.

Tuturor acestor condiţii li se adaugă şi metodele moderne de contracepţie care presupun ingestia zilnică a unei anumite cantităţi de estrogeni, şi aceasta contribuind la creşterea ponderală şi la accentuarea celulitei. Prin urmare, este foarte important ce mănânci şi felul în care mănânci.

Ca toate celelalte funcţii ale organismului, şi cea musculară este diminuată prin inactivitate, favorizând instalarea unei serii de neajunsuri care, în ansamblul lor, alcătuiesc boala hipocinetică. Practicarea unei activităţi fizice adecvate încă din primele decenii de viaţă este o garanţie împotriva acestor prejudicii şi împotriva instaurării bolii celulitice.

LĂSAȚI UN MESAJ