bibloo.ro
Chirica afirmă că era suficient ca primarul Capitalei doar s-o fi salutat pe Simona Halep, fără să confişte evenimentul, el precizând că bucureştenii au transmis un semnal de alarmă politicienilor

Cine seamănă vânt, culege furtună. Asta a făcut PSD sâmbătă cu mitingul lor. Era firesc să se întâmple ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională. Aprecierile că forţele obscure, statul paralel, statul perpendicular, au făcut lucrul ăsta este, pot să spun, de-a dreptul mizerabil. România de azi e o societate foarte divizată în care cei care ne cred proşti şi-au dat seama că nu suntem proşti.

Şi mai mult, că nu suntem nici măcar puţini şi că putem accepta o anumită obedienţă până la un anumit nivel. De data aceasta, cei prezenţi la Arena Naţională au simţit că se doreşte confiscarea muncii personale şi a familiei unei sportive care a sacrificat timpul, banii, sănătatea, şi multe alte lucruri pentru a deveni campioană. Factorul politic, obedient, a vrut să-i umbrească această realizare”, a precizat Chirica.

Chirica a avut câteva lecții și pentru omul care conduce astăzi de facto România

Mai nou specialist în geopolitică și artă militară, primarul de Iași a ținut neapărat să îi reamintească lui Dragnea, asta în cazul în care declarațiile lui Chirica vor ajunge pe masa lui șefului PSD, care sunt raporturile României cu NATO.

Mihai Chirica s-a arătat deosebit de îngrijorat de condițiile de securitate ale României în raport cu dușmanii internaționali!

cel.ro

Denotă foarte multă frică. Un om care se află în corzi şi care încasează lovituri succesive de la justiţia românească pentru fapte care le-a săvârşit, desigur, începe să lovească şi el cu toată forţa tot ceea ce îi iese în cale. Nu mai contează că e alb sau e negru. Cum să ataci NATO, când NATO este aliat de bază? Cu ce ne apărăm, cu praştia?”, a mai afirmat edilul Iaşiului, Mihai Chirica.

apiland.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ