evomag.ro

„NU LĂSA UN HOȚ SĂ ÎȚI STRICE CRĂCIUNUL” 

La începutul lunii decembrie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, prin Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității lansează campania „NU LĂSA UN HOȚ SĂ ÎȚI STRICE CRĂCIUNUL”, care se va derula până la sfârşitul anului.

Scopul campaniei este prevenirea infracţiunilor și a comportamentelor neadecvate specifice sezonului rece, cu accent pe perioada Sărbătorilor de Iarnă. Prin acest demers, poliţiştii ieşeni doresc, aşa cum o fac în fiecare an, să reamintească cetăţenilor măsurile pe care trebuie să le cunoască şi să le adopte pentru a nu deveni victima unui infractor.

Modalitatea principală de derulare a acestei campanii va fi transmiterea de mesaje în mod direct cetăţenilor, însă un alt aspect îl constituie promovarea campaniei şi prin intermediul partenerilor, prin difuzarea unor mesaje audio pe sistemele proprii ale acestora.

Printre aspectele care vor fi prezentate în perioada imediat următoare de poliţiştii de prevenire enumerăm: Siguranţa copiilor la colindat, Regimul legal de folosire al articolelor pirotehnice, Prevenirea furturilor din buzunare, autoturisme, locuinţe, Atenţie la consumul de băuturi alcoolice, Conducere pe timp de iarnă, Prevenire acte de violenţă, Cumpărături în siguranţă etc.

inpuff.ro

”Sperăm ca recomandările pe care le vom face să contribuie să conştientizarea faptului că că şi comportamentul nostru determină creşterea siguranţei personale şi în acest sens este necesar să nu neglijăm aspecte care ne pot aduce prejudicii de orice fel”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ