evomag.ro

Lucrările pe Centura Bacău se opresc. Din ce motiv muncitorii nu lucrează 

Lucrările pe șantierul centurii ocolitoare a municipiului Bacău se vor opri până pe 26 martie. Motivul: muncitorii companiei care construiește drumul sunt în săptămâna liberă.
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat sistarea lucrărilor la centura Bacăului. „Muncitorii de pe şantierul Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău sunt liberi în perioada 21 – 26 martie 2019.

Antreprenorul Spedition UMB a informat CNAIR că începând de joi, 21.03.2019, lucrările pe şantierul Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău se vor opri până marţi, 26.03.2019, motivul fiind faptul că muncitorii antreprenorului sunt în săptămâna liberă. De marţi, 26.03.2019, lucrările vor fi reluate la capacitate maximă, în două schimburi, începând cu ora 7:00″, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Reprezentanții companiei de drumuri susțin pe șantierul variantei ocolitoare a Bacăului se lucrează în două schimburi, de luni până sâmbătă inclusiv, în cele trei săptămâni dintr-o lună. Utilajele vor fi garate în puncte special amenajate pentru a fi păzite în perioada în care activitatea pe șantier este întreruptă.
Lucrările la Centura Bacău au început în data de 8 martie, cu trei luni mai devreme decât prevedea contractul, susțin oficialii CNAIR.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ