Un pedofil din Timişoara a fost prins în flagrant după ce şi-a dat întâlnire cu două fetiţe de 10 ani 

Un bărbat de 41 de ani a fost prins în flagrant, IERI de poliţiştii de la Crimă Organizată, în timp ce aştepta două fetiţe de 10 ani cu care şi-a dat întâlnire pe Facebook.

Bărbatul, din localitatea Remetea Mare, care lucrează ca şi agent de pază, a fost capturat în cadrul unei anchete DIICOT pentru pornografie infantilă pornită de la plângerea tatălui unei fetiţe care s-a plâns că bărbatul încearcă să îi racoleze fiica pe Facebook.

“I-am făcut un cont de Facebook ca să vorbească cun colegii ei. La un moment dat, am primit niște cereri de prietenie dubioase. Inițial, fata mea s-a împrietenit cu contul unei alte fetițe. Ulterior, mi-am dat seama că este vorba despre altceva. Individul a intrat în vorbă cu fiica mea și a întrebat-o câți ani are, apoi, încet încet, a dus discuțiile unde a vrut el.

A întrebat-o dacă vrea să învețe anatomie și dacă vrea să învețe despre organele sexuale femeiești și bărbătești. I-a cerut poze și, ca să o convingă, i-a trimis, pe chat, poze cu fetițe dezbrăcate.

A ajuns până acolo încât să-i trimită un filmuleț în care era filmată de aproape o scenă cu sex oral. Când mi-am dat seama ce se întâmplă, am anunaț poliția“, a declarat tatăl victimei, în exclusivitate pentru pressalert.ro.

Poliţiştii au intrat pe fir, iar astăzi, pedofilul a fost prins în flagrant. El a fost dus la audieri, acolo unde şi-a recunoscut vina şi a precizat că îi pare rău.

LĂSAȚI UN MESAJ