evomag.ro

Scandal în Camera Deputaţilor după ce liderul PNL Raluca Turcan a propus revocarea președintelui Liviu Dragnea şi a vicepreședintelui Florin Iordache

Şedinţa de miercuri a fost condusă de social-democratul Florin Iordache, iar liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a propus ca pe ordinea de zi “să fie înscrise două solicitări de revocare: a preşedintelui Liviu Dragnea şi a vicepreşedintelui Florin Iordache”.

Cererea acesteia a fost refuzată, Florin Iordache motivând că sunt ”neregulamentare”.

”Aţi început cu un lucru total greşit: faptul că nu am putut conduce şedinţa de declaraţii. În şedinţa de Birou Permanent s-a hotărât că doamna Mihălcescu conduce atât şedinţa de declaraţii politice, cât şi a plenului. Dacă eraţi ceva mai atenţi, vicepreşedinţii îndeplinesc atribuţiile încredinţate de Biroul Permanent sau încredinţate de preşedontele Camerei. Preşedintele Camerei poate încredinţa conducerea. De comun acord cu doamna Mihălcescu am condus şedinţa de declaraţii politice şi voi conduce în continuare”, a spus Florin Iordache.

Deputaţii PSD, somaţi să nu fugă de vot

De la tribună, mai mulţi parlamentari ai opoziţiei au criticat atitudinea reprezentanţilor PSD.

inpuff.ro

Un reprezentantul PNL a acuzat faptul că se foloseşte dubla măsură, invocând revocarea Robertei Anastase de la conducerea Camerei, în 2012, pe fondul schimbării majorităţii parlamentare.

Adresându-se lui Eugen Nicolicea şi lui Florin Iordache, el a punctat: “În Egiptul Antic, faraonul era îngropat cu slugile sale. Ce se întâmplă azi aici e o prefaţă a ceea ce se va întâmpla”.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ