cufarulnaturii.ro

Un barbat in varsta de 57 de ani din Iasi a fost acostat în zona intersecţiei b-dul Socola, de un grup de persoane necunoscute. Acestia i-au pulverizat spray iritant lacrimogen in fata si i-au sustras un telefon mobil şi 15 lei.

Barbatul a relatat evenimentele politistilor de la Sectia 5, ulterior poliţiştii împreună cu persoana vătămată s-au deplasat în zonele indicate de aceasta, iar după 10 minute, pe bld. Nicolae Iorga, a fost depistat un grup format din mai multe persoane, reclamantul recunoscând câteva dintre acestea.

În vederea continuării verificărilor s-a procedat la conducerea persoanelor la sediul poliţiei.

PublicitateArthrelix

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor a rezultat că din acel grup, câţiva tineri din mun. Iaşi sunt bănuiţi de comiterea faptei.

De asemenea, în urma probatoriului administrat în cauză, unul dintre tineri a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca la data de 10 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

Cercetările continuă.

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ