evomag.ro

Povestea impresionantă a unui magician de 15 ani

Are doar 15 ani, iar pasiunea lui este una pe care puțini o înțeleg. Este vorba despre Iulian Paraschiv, un adolescent din comuna Hălăucești, județul Iași, care și-a început activitatea de magician încă de la o vârstă fragedă, iar acum are propriile spectacole.

Pentru a-și îndeplini visul a muncit foarte mult și chiar el ne-a povestit într-un interviu ce sacrificii a făcut pentru a ajunge magician și ce înseamnă pasiunea lui.

De la ce vârstă ai început magia?

Paraschiv Iulian: M-am născut în comuna Hălăucești, județul Iași. Am 15 ani iar de la vârsta de doar 5 ani, am pasiunea pentru magie.

De unde pasiunea pentru magie?

Paraschiv Iulian: Totul a început după ce am vizionat un spectacol de iluzionism live, din acel moment mi-am dat seama că și eu imi doresc acelaşi lucru, să fiu pe o scenă si să schițez zâmbete de la persoanele din jurul meu. După terminarea spectacolului am simțit ca ceva se va schimba. Am început să caut cât mai multe informații despre domeniul magie, iar la varsta de 6 deja știam peste 25 de trucuri. Pasiunea fiind foarte mare, nu m-am lăsat foarte ușor si încercam să aflu cât mai multe.

Ce dificultăți ai întâmpinat și ce sacrificii ai făcut pentru a ajunge aici?

inpuff.ro

Paraschiv Iulian: Provenind dintr-o familie modestă, părintii nu m-au putut ajuta foarte mult, decât să mă încurajeze cu vorbe dulci. Au fost unele momente in viața mea, in care poate am renunțat la haine sau dulciuri, punând ban cu ban in carte, pentru a-mi putea cumpăra carti de joc, esarfe si alte lucruri care ma ajutau in  magie.  A fost greu, însă nu imposibil.

Când ai câștigat primii bănuți și când ai început să ai propriile spectacole?

Paraschiv Iulian: La vârsta de 10 ani am avut primul spectacol, unde mi-am câștigat si primii mei bănuți. Am avut emotii foarte mari, însă a meritat. Cu timpul am inceput sa lucrez spectacole in comunele alăturate, singur sau cu alti magicieni, si așa am început sa câștig bănuți încât sa-mi mai pot cumpăra recuzită si sa mai dau si in casă, să-i ajut pe părinți, deoarece viața la țară, nu este mereu bună.
La varsta de 12 ani am fost invitat in cadrul unei emisiuni TV, si de acolo au urmat si altele. Astazi, am reușit sa am propriile spectacole, să merg la evenimente atat pentru copii cat si pentru adulti. Pot susține spectacole chiar si de o oră si jumătate, singur. Oamenii apreciază ceea ce fac, dar întotdeauna vor exista si pareri negative. Eu am învățat să mă ridic din eșec, sa zâmbesc si să-mi aduc aminte de scopul meu:de a face oamenii fericiți si de a-i motiva. De cateva luni de zile am combinat arta magiei cu motivația, astfel la fiecare rutină prezentată să am si o poveste, din care să poată oricine să fie mai bun, si să zâmbească.

Care este cea mai mare realizare a ta în cariera de magician? 

Paraschiv Iulian: În anul 2017 am fost admis in Asociația Magicienilor internaționali din Vietanm, a fost cea mai mare realizare a mea,de până acum.

Ce sfaturi ai pentru generațiile care vin din urmă?

Paraschiv Iulian: Nu uitați că daca si voi aveți un vis, fie mai mic sau mai mare, luptați pentru el,nu ascultați de părerile negative,continuă sa faci ceia ce îți dorești,chiar dacă va fi greu,si poate că vei vrea sa renunți,nu te opri,intr-o zi vei reuși! Vei putea sa le arăți tuturor că ai reușit si singur,si va fi cel mai frumos moment! Crede in tine si in visul tău! Crede in magie si o vei vedea!
melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ