Vrei RECLAMA TA aici?top-shop.ro

In perioada urmatoare, Primaria Iasi organizeaza trei concursuri pentru ocuparea a trei posturi vacante importante • Candidatii sunt actualii sefi, care ocupa temporar locul in organigrama aparatului administrativ • Primele doua concursuri vor fi organizate in cursul acestei saptamani

Recent, comisia de selectare a dosarelor a stabilit numarul concurentilor in cadrul a trei concursuri pentru ocuparea a trei posturi esențiale din cadrul aparatului administrativ, dar nu au fost inregistrati contracandidati.

Pentru postul de sef Serviciu Dezvoltarea Capacitatii Administrative va concura o singura persoana, Sebastian Buraga, ce are si rolul de purtator de cuvant al municipalitatii.

Dan Postolea, ce ocupa functia de sef Birou Comunicare se afla in aceeași  Pentru a deveni titulari pe post, cei doi trebuie sa treaca de proba scrisa, programata in aceasta saptamana, pe data de 8 decembrie.

Un alt concurs cu un singur candidat este pentru postul de sef Serviciu Administrare Parcari – Directia Exploatare Patrimoniu. Temporar, postul este ocupat de Marian Nistor, pus pe functie pe filiera PSD.

Proba scrisa este anuntata pentru data de 18 decembrie.

Vrei RECLAMA TA aici?

LĂSAȚI UN MESAJ