evomag.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, referindu-se la acuzaţiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea, că este un infractor

‘Acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat în fruntea statului, progresează semnificativ în domeniul fake news’ şi că acesta este disperat.

Şeful statului a comentat ironic că politica românească s-a schimbat, trecând de la Caragiale, la bileţelul roz pierdut şi apoi la valize, făcând aluzie la valiza de documentew invocată de jurnaliştii Rise Project care au început o serie de dezvăluiri referitoare la Tel Drum şi la Liviu Dragnea, precum şi la valize cu dosare vizându-l pe şeful statului adusă luni la Parlament de liderul PSD.

“Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. Iar Dragnea, care s-a cocoţat în vârful partidului şi al statului, progresează. Din păcate nu în domeniul calităţii politicilor publice, nu în domeniul statului de drept, ci în fake news. Ce a prezezentat ieri este ceea ce azi se numeşte fake news. Mai demult se numeau pur şi simplu minciuni, minciuni PSD-iste”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni, notează news.ro.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ