bibloo.ro

Mama copilului care şi-a ucis bunica: „Nu se înțelegeau de mai mult timp!”. Sunt declaraţiile pe care femeia le-a dat în faţa ofiţerilor de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Mama băiatului de nouă ani, devenit în doar câteva secunde, fără să-şi dea seama, un ucigaş, ştia că între puşti şi bătrână sunt tensiuni de ceva vreme, dar cine și-ar fi putut imagina ce a urmat?

Cum băiatul care şi-a atacat, cu un cuţit, bunica şi a ucis-o cu şase lovituri are doar nouă ani, fiind exclusă din start orice fel de răspundere, inclusiv cea penală, pentru că nu are discernământ, poliţiştii bucureşteni au încercat să afle de la mama acestuia care ar fi putut fi cauzele ce au dus la tragedia din apartamentul din sectorul 1.

„Nu se înţelegeau de mai mult timp, Dumnezeu cu mila”

În biroul anchetatorilor, mama copilului de 9 ani, al cărui tată este tenorul Daian Dinulescu, părea șocată și confuză. Părea să nu înţeleagă nici ea ceea ce s-a întâmplat în casa groazei, aşa cum au denumit-o sugestiv vecinii familiei, deși știa că relația dintre mama și fiul ei nu era tocmai bună. „Nu se înţelegeau de mai mult timp. nu prea o asculta pe bunica. Dar nu îmi pot explica ce a fost în mintea lui, Dumnezeu cu mila!”, ar fi spus femeia.

Lucrurile s-au înrăutăţit când au aflat că are ADHD
Femeia a mai povestit că situația a părut să se agraveze în momentul în care a aflat că băiatul ei are ADHD. Această tulburare ar fi alimentat, spun surse judiciare, ura pe care copilul o avea faţă de bunică.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ