evomag.ro

Serviciul este dezvoltat de doi antreprenori români care colaborează cu companii locale de renume pentru a dezvolta serviciul

Perpetoo este primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România. Acesta va fi disponibil începând cu luna mai a anului 2019 în Bucureşti şi în alte 3 oraşe mari din ţară: Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. În prima etapă proprietarii de maşini care vor să îşi listeze maşina pe platformă, o vor putea face pe www.perpetoo.com. Ulterior serviciul va deveni disponibil şi pentru cei care vor să închirieze maşini.

Serviciul de partajare a autoturismelor Perpetoo este dezvoltat de doi antreprenori români, dintre care unul este Aurelian Marin. Acesta este proprietarul agenției Paradise Visa Vacations, iar o echipă în plină dezvoltare lucrează la construirea și optimizarea platformei.

Venituri lunare de până la 4000 de lei

Utilizatorii care își pun la dispoziție mașina pot câstiga lunar între 1.000 și 4.000 de lei sau mai mult. Totul în funcție de modelul mașinii și de durata pentru care va fi închiriată. Proprietarii vehiculelor vor fi cei care vor stabili prețul de închiriere. În plus, se vor bucura de asigurarea CASCO pe toată perioada de închiriere oferită de Perpetoo în colaborare cu Uniqua și Renomia” potrivit reprezentanților companiei Perpetoo.

Proprietarii de maşini care vor dori să îşi pună la dispoziţie vehiculul pentru închiriere, o vor putea face, dacă sunt respectate următoarele condiţii: maşina să fie proprietate privată, cu cel mult 8+1 locuri, să fie fabricată începând cu anul 2010, să aibă revizia auto, RCA şi ITP la zi, să aibă vignetă valabilă şi să fie echipată corespunzător (roţi de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă, conforme cu normele în vigoare).

inpuff.ro

Perpetoo colaborează cu companii locale de renume pentru a dezvolta serviciul şi pentru a le oferi tuturor celor interesaţi cea mai bună şi sigură experienţă de utilizare.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ