evomag.ro

Rares Bogdan, cap de lista la alegerile europarlamentare pentru PNL, va candida la scrutinul din data de 26 mai din partea Iasului

Declar razboi total baronilor locali ca Maricel Popa, Ionel Arsene sau Gheorghe Buzatu. Acesti oameni au nenorocit Romania si acum trebuie sa le dam o lectie. Voi avea o echipa tare de tot la Iasi, cu care vom scoate un scor foarte bun la alegeri”, a spus Rares Bogdan.

Dacă în ultimii 30 de ani, PSD Iasi nu a avut o opoziție reală, iată că în clipa de față, PNL-ul dă semnale foarte puternice că intenționează să spargă monolitul social-democrat în toată regiunea Moldovei.

Prin relocarea politică a lui Rareș BOGDAN la IASI, liberalii demonstrează o voință clară de a curma supremația PSD-istă din Moldova.

PSD IAȘI va plăti un preț greu și cel mai probabil scorul politic al acestei formațiuni va scădea sub 35% la alegerile europarlamentare

În ultimul moment, panicați, social-democrații au identificat soluția de avarie: nominalizarea lui Tudor CIUHODARU, pe poziția 7 la alegerile europarlamentare. Această candidatură este din categoria alegerilor proaste de genul “Cătălin IVAN”.

În acest fel, Partidul Social Democrat demonstrează din nou că nu a înțeles nimic din greșelile trecutului și mai ales nu a înțeles absolut deloc care este trendul politic actual. Pentru aceste greșeli politice grosolane, PSD va plăti un preț greu și cel mai probabil scorul politic al acestei formațiuni va scădea sub 35%.

Marius BODEA, referitor la candidatura lui Rareș Bogdan din partea Iașului:

Este o idee execelentă. Aducerea unei personalități vocale, dar și cunoscute, este bine venită în problematica locală. Fără doar și poate această schimbare va aduce beneficii la nivel județean, dar și regional, pentru toată Moldova.

Iașul a fost, este și trebuie să rămână polul central al Moldovei.

Alegerea Iașul în acest context a fost firesc făcută. Cu atât mai mult cât problematica Iașului este una particulară, în sensul în care muncipiul este, la momentul actual, sub domnia PSD-ALDE, atât la nivel local, cât și la nivel județean. De ce spun că situația este aparte?

Pentru că aici întâlnim două stereotipuri: PSD-iști vopsiți în PSD-iști și PSD-iști care nu mai sunt vopsiți în PSD-iști (nu se mai ascoziază) cum este domnul primar al municipiului Iași, Mihai Chirica.

Pentru electoralul local această funcție continuă falsa dizidență a primarului care este foarte greu de combătut. Plasarea unui liberal atât de bine văzut cum este domnul Rareș Bogdan, aici în Iași, ne va ajuta pe noi liberalii să clarificăm până la urmă toată această nebunie“.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ