Vrei RECLAMA TA aici?melimeloparis.ro

HUBRICA o comunitate de ieșeni creativi

Câțiva tineri din Iași au inițiat un proiect intitulat Gathering ce constă în amenajarea urbană a unei zone periferice de la nivelul orașului cu desene legate de viață.

Echipați cu spray-uri de vopsea, cretă, trafaleți, var lavabil și folosind doar culorile alb-negru și culoarea roșie, au atacat în acest week-end zona Moldomobila din Bularga. O zona cam lipsită de viață. Pe parcursul celor trei zile în care s-a lucrat, locul a dvenit foarte primitor.

Vrei RECLAMA TA aici?vitamix.ro

Noi suntem o grupă de profesioniști, sau începători în industrii creative, care am închiriat un spațiu în zona Moldomobila acum un an. Curtea din spate este locul unde ne-am întâlnit noi de mai multe ori. Suntem vreo 30 și avem un spațiu care se numește Hubrica. Este un hub creativ. De mai multe ori ne-am pus problema că ar trebui să avem o intervenție aici pentru că zidurile astea sunt și triste, nu arată bine. Nu a fost niciodată viața aici, a declarat Alexandru Paicu, organizatorul evenimentului.

Tinerii artiști au sau nu, studii în domenii, însă au învățat pe parcursul edițiilor trecute și actuale. Inițiatorul acestui proiect, Alexandru Paicu, dorește să se extindă și la nivelul orașului.

Acesta consideră că sunt foarte multe zone goale ce merită înfrumusețate prin această artă.

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ