evomag.ro

PSD cere instituțiilor statului să investigheze de urgență informațiile de o gravitate excepțională care au apărut în spațiul public cu privire la finanțarea externă a protestelor de stradă

‘PSD cere instituțiilor statului să investigheze de urgență informațiile de o gravitate excepțională care au apărut în spațiul public cu privire la finanțarea externă a protestelor de stradă și premeditarea acțiunilor violente de la mitingul din 10 august’, a transmis PSD, într-un comunicat de presă.

Liderii social-democrați susțin că există o serie de ‘manipulări și intoxicări’ privind protestele din 10 august, iar autorii lor, cei care au și plătit manifestațiile, după cum susține PSD, trebuie identificați și sancționați. Mai mult, și ‘ce scop s-a urmărit provocarea unei reacții emoționale împotriva instituțiilor statului român și a ordinii constituționale’.

‘Astfel de chestiuni nu pot rămâne neinvestigate de organele de anchetă. Nu este o dispută de ordin politic ci un risc major care vizează România. În egală măsură PSD apreciază că se impune realizarea unui cadru legal care să asigure transparența totală a surselor de finanțare și a intereselor celor care inițiază, întrețin și amplifică proteste de stradă în România’, a mai transmis PSD.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ