PSD IAȘI nu are nici un exponent capabil să îl înfrunte pe Mihai Chirica! 

În toată filiala social-democrată de la Iași nu există un personaj capabil să le reprezinte coerent proiectele și viziunea asupra modului în care Iașul ar trebui să evolueze, în cazul în care nu o face deja!

Un MOGUL IEȘEAN în plină ascensiune! Spală banii lui Gheorghe NICHITA?

PSD-iștii ieșeni se întreabă retoric ce partid susține de acum Harabagiu??

La o întrebare atât de penibilă, chiar și un copil de 5 ani le poate da un răspuns politic: reprezintă ieșenii!

Fostul PRIMAR PSD NICHITA ar putea ieși la PENSIE … din PUȘCĂRIE! O lecție DURĂ dar necesară pentru politicienii români

Al doilea “atac nuclear”, mai penibil chiar decât primul, venit din partea PSD-iștilor a vizat cumătria politică dintre Chirica și Harabagiu!

Vom reda totuși comunicatul de presă al acestor exponenți politici pentru că el reprezintă un semnal extrem de grav!

La aproape 30 de ani de la schimbarea de regim din 1989, iată că mai regăsim încă foarte prezentă o formă severă de retard politic și refuz total de adaptare la noile realități pe care România le traversează!

Relația STANCIU – NICHITA: trainică și profitabilă. Peste un DECENIU de colaborare politico-economică

Comunicat de Presă

PSD IAȘI

PSD Iași a luat act de decizia instanței cu privire la suspendarea temporară a ordinului emis de Instituția Prefectului Județului Iași de încetare a mandatului consilierului local Gabriel Harabagiu.

PSD Iași respectă această primă decizie a instanței și așteaptă judecarea pe fond a cauzei.

Nu putem să nu ne întrebăm, totuși, începând de astăzi și până în data de 20 aprilie, ce formațiune politică va reprezenta consilierul local Gabriel Harabagiu?

După ce acesta s-a dezis în mod clar de programul local de guvernare propus de PSD Iași, dar și de cel național al PSD, Organizatia Județeană Iași se află acum în imposibilitatea de a numi un consilier local și ulterior un nou viceprimar, așa cum au stabilit ieșenii prin vot în vara anului 2016.

De asemenea, ce îl mai recomandă pe consilierul local Gabriel Harabagiu să ocupe în continuare și funcția de viceprimar al Iașului?

Poate doar relația de prietenie și cumetrie care îl leagă de primarul Mihai Chirica, pentru că altfel, despre proiecte în beneficiul și folosul ieșenilor nu poate fi vorba. Sunt aproape doi ani de când administrația locală condusă de Mihai Chirica și Gabriel Harabagiu nu a prezentat ieșenilor niciun proiect major concret.

Ba mai mult, deși din interiorul organizației, au fost trase numeroase semnale de alarmă cu privire la poluarea din municipiu, traficul rutier infernal înregistrat pe tot parcursul zilei, dar și în ceea ce privește starea precară a drumurilor din municipiu, am constatat că preocuparea cea mai importantă a celor doi era lupta de imagine cu Liviu Dragnea și întreținerea unor mascarde politice mărunte la nivel local.

PSD Iași a respectat întrutotul pașii necesari pentru excluderea unui membru al PSD

Precizăm faptul că în pofida celor afirmate de Gabriel Harabagiu în apărarea sa, PSD Iași a respectat întrutotul pașii necesari pentru excluderea unui membru al PSD, precum și Statutul organizatiei și Codul de Etică, iar Instituției Prefectului Județului Iași i-au fost transmise toate documentele conform prevederilor legale pentru emiterea ordinului de încetare a mandatului de consilier local.

Suntem convinși că în data de 20 aprilie decizia instanței va respecta hotărârea politică a PSD Iași și va scăpa Iașul de un fariseu cocoțat pe o funcție publică, nu datorită aptitudinilor și calităților administrative, ci exclusiv a faptului că este prietenul fidel al cumătrului Mihai Chirica.

LĂSAȚI UN MESAJ