cufarulnaturii.ro

Sinopsis: Ultimul corupt din România

Sergiu Nicolaescu a gândit continuarea poveștii din Poker încă de când a terminat-o de filmat și, împreună cu scenaristul Adrian Lustig și casa de producție MediaPro Pictures, a pregătit noi întâmplări pentru protagoniștii săi.

Astfel, mafiotul Titel Pangica (Horațiu Mălăele) a devenit doctor în științe și a donat bani pentru un muzeu memorial închinat vieții și operei sale: de la vânzător de rame în Obor la senator. Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Vițelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator.

PublicitateArthrelix

Partenerul lor de poker – chirurgul plastician Horia Vrăbete (Vladimir Găitan) – continuă să ajute nevestele disperate să-și ia viață în piept cu ajutorul silicoanele.

Iar iubita lor – prin rotație – Monica Lăcustă (Catalina Grama) a ajuns să aibă și ea o funcție în guvern. Apare, în sfârșit, și Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au așteptat mai rău că pe Godot în Poker. Mai bine nu-l așteptau.

Marcel – general din serviciile secrete – trebuie să rezolve eterna și fascinanta cerință a Bruxelles-ului: să aresteze un corupt. Și cine e mai la îndemână pentru asta decât unul dintre prietenii de-o viață? Care dintre ei?

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ