Vrei RECLAMA TA aici?

Rezultatele elevilor ieșeni la Olimpiada Națională de Fizică derulată la Breaza depășesc așteptările

Din cei 23 de participanți, 21 au primit distincții ale Societății Române de Fizică: 7 medalii de aur, 7 medalii de argint, 6 medalii de bronz și o Diplomă de onoare.

Un număr de 11 elevi au premii și mențiuni acordate de M.E.N., cel mai valoros rezultat, premiul I pe țară și Medalie de Aur, fiind obținut de elevul Popa Robert Andrei, din clasa a VI-a, de la Colegiul Național Iași, îndrumat de prof. Andu Ouatu.

MEDALII DE AUR și MENȚIUNI acordate de M.E.N. au obținut elevii Crîșmariu Codrin, clasa a VI-a, îndrumat de prof. Oana Păsărică, Pleșcan Matei Bogdan, clasa a VIII-a, îndrumat de prof. Jean Rotaru, Constantinescu Mălina, clasa a IX-a, îndrumată de prof. Andu Ouatu de la Colegiul Național Iași, Dumitraș Matei Teodor, clasa a VII-a, îndrumat de prof. Anca Apetrei de la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, Mocanu Vlad, clasa a VIII-a, îndrumat de prof. Irina Zamfirescu și Vasilache Radu Matei, clasa a IX-a, îndrumat de prof. Cristinel Miron de la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași.

MEDALII DE ARGINT ȘI MENȚIUNI acordate de M.E.N. au obținut elevii Caba Cristian și Moraru Otilia din clasa a VII-a, Blăjuți Ștefan, clasa a X-a și Șurubaru Iustin, clasa a XI-a, de la Colegiul Național Iași, îndrumați de prof. Andu Ouatu.

MEDALII DE ARGINT au mai obținut Mardare Matei Alexandru, clasa a VII-a, Colegiul Național, îndrumat de prof. Oana Păsărică, Bulacovschi Theodor Octavian, clasa a VII-a, Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, îndrumat de prof. Mirela Foca și Săndulache Rareș Ștefan, clasa a VII-a, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, îndrumat de prof. Liliana Nicolae.

MEDALII DE BRONZ au fost obținute de Popa Bogdan Constantin, clasa a VI-a, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, îndrumat de prof. Cristinel Miron, Ostopovici Rareș Mihai, clasa a X-a, Colegiul Național „ Costache Negruzzi” Iași, îndrumat de prof. Rodica Perjoiu, Ciocîrlan Vlad Ioan, clasa a X-a, Colegiul Național Iași, , îndrumată de prof. Andu Ouatu, Buță Mihai Octavian, clasa a X-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, îndrumat de prof. Laurențiu Ipate, Popa Ioana Alexandra, clasa a XI-a, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, îndrumată de prof. Irina Zamfirescu și Strugaru Irina Mălina, clasa a XII-a, Colegiul Național Iași, îndrumată de prof. Andu Ouatu.

DIPLOMĂ DE ONOARE din partea Societății Române de Fizică a obținut eleva Drancă Ștefana Ioana, din clasa a XI-a, de la Colegiul Național Iași, îndrumată de prof. Andu Ouatu.

Aceste rezultate ne-au situat pe locul I între județele participante, județul nostru fiind urmat în clasament de București și de Constanța.

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ