Rezultatele elevilor ieșeni la Olimpiada Națională de Fizică derulată la Breaza depășesc așteptările

Din cei 23 de participanți, 21 au primit distincții ale Societății Române de Fizică: 7 medalii de aur, 7 medalii de argint, 6 medalii de bronz și o Diplomă de onoare.

Un număr de 11 elevi au premii și mențiuni acordate de M.E.N., cel mai valoros rezultat, premiul I pe țară și Medalie de Aur, fiind obținut de elevul Popa Robert Andrei, din clasa a VI-a, de la Colegiul Național Iași, îndrumat de prof. Andu Ouatu.

MEDALII DE AUR și MENȚIUNI acordate de M.E.N. au obținut elevii Crîșmariu Codrin, clasa a VI-a, îndrumat de prof. Oana Păsărică, Pleșcan Matei Bogdan, clasa a VIII-a, îndrumat de prof. Jean Rotaru, Constantinescu Mălina, clasa a IX-a, îndrumată de prof. Andu Ouatu de la Colegiul Național Iași, Dumitraș Matei Teodor, clasa a VII-a, îndrumat de prof. Anca Apetrei de la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, Mocanu Vlad, clasa a VIII-a, îndrumat de prof. Irina Zamfirescu și Vasilache Radu Matei, clasa a IX-a, îndrumat de prof. Cristinel Miron de la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași.

MEDALII DE ARGINT ȘI MENȚIUNI acordate de M.E.N. au obținut elevii Caba Cristian și Moraru Otilia din clasa a VII-a, Blăjuți Ștefan, clasa a X-a și Șurubaru Iustin, clasa a XI-a, de la Colegiul Național Iași, îndrumați de prof. Andu Ouatu.

MEDALII DE ARGINT au mai obținut Mardare Matei Alexandru, clasa a VII-a, Colegiul Național, îndrumat de prof. Oana Păsărică, Bulacovschi Theodor Octavian, clasa a VII-a, Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, îndrumat de prof. Mirela Foca și Săndulache Rareș Ștefan, clasa a VII-a, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, îndrumat de prof. Liliana Nicolae.

MEDALII DE BRONZ au fost obținute de Popa Bogdan Constantin, clasa a VI-a, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, îndrumat de prof. Cristinel Miron, Ostopovici Rareș Mihai, clasa a X-a, Colegiul Național „ Costache Negruzzi” Iași, îndrumat de prof. Rodica Perjoiu, Ciocîrlan Vlad Ioan, clasa a X-a, Colegiul Național Iași, , îndrumată de prof. Andu Ouatu, Buță Mihai Octavian, clasa a X-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, îndrumat de prof. Laurențiu Ipate, Popa Ioana Alexandra, clasa a XI-a, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, îndrumată de prof. Irina Zamfirescu și Strugaru Irina Mălina, clasa a XII-a, Colegiul Național Iași, îndrumată de prof. Andu Ouatu.

DIPLOMĂ DE ONOARE din partea Societății Române de Fizică a obținut eleva Drancă Ștefana Ioana, din clasa a XI-a, de la Colegiul Național Iași, îndrumată de prof. Andu Ouatu.

Aceste rezultate ne-au situat pe locul I între județele participante, județul nostru fiind urmat în clasament de București și de Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ