evomag.ro

Un elev din Botoşani s-a stins din viaţă la doar 18 ani

Un elev din Botoşani s-a stins din viaţă după o luptă grea cu două afecţiuni foarte grave. Gabriel Vieriu era în clasa XII-a, la Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga”.

Băiatul avea doar 18 ani şi o viaţă întreagă înainte, însă a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală. Familia, rudele şi prieteni au depus un efort uriaş pentru a-l ajuta pe Gabriel să trăiască.

“El este Gabriel Vieriu,un simplu băiat de 18 ani,ambițios,cu vise și speranțe ca noi toți,dar evenimente nefericite ni se întâmplă tuturor și el nu este o excepție. A fost diagnosticat cu tumoră cerebrală şi hidrocefalie și are nevoie cât mai curând de 2 operații la Cluj sau în străinătate. Dacă ne unim, poate reușim să salvăm acest suflet de la o soartă crudă și nedreaptă” scria luna trecută un apropiat al băiatului.

“Durerea pe care o simţim nu poate fi exprimată în cuvinte”

Din păcate, după o lungă suferinţă, Gabi încetat din viaţă. Prietenii băiatului au transmis condoleanţe şi au dorit să-şi reafirme sprijinul pentru familia elevului, grea încercată în aceste momente deosebit de triste.

“Din păcate, în această seară (n.r. marţi) Gabi a pierdut această luptă! Să ne rugam împreună pentru sufletul lui. Durerea pe care o simțim nu poate fi exprimată în cuvinte. Sincere condoleanţe familiei și suntem alături de ei cu tot sufletul!Drum bun,copil drag!!!”, scrie un prieten apropiat elevului din Botoşani.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ