evomag.ro

Bogdan Barbu, un tânăr de 17 ani din Braşov, a fost găsit mort în casă, împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său

Bogdan făcea parte din componenţa echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov, iar colegii îl porecliseră cu drag “Bursuc”.

Colegii săi povestesc cu amărăciune că Bogdan era sufletul echipei, întotdeauna vesel şi cu moralul ridicat, iar ei nu ştiu ca băiatul să fi avut vreo problemă atât de gravă încât să-şi ia viaţa.

Bogdan Barbu provine dintr-o familie înstărită, tatăl său fiind patronul unei firme de transport din Braşov. El mai are o soră. Tatăl său este şi vânător autorizat, de aceea avea arma în casă.

Totuşi, cabinetul cu arme era încuiat de tatăl său de fiecare dată, iar cheia nu era lăsată niciodată la îndemâna copiilor.

inpuff.ro

La şcoală, colegii plâng fără încetare şi au făcut altar din locul ocupat de Bogdan Barbu. Fotografii, flori şi lumânări sunt acum pe banca lui Bogdan. Nimeni nu poate să-şi explice cum şi de ce s-a întâmplat grozăvia, deoarece nu existau motive pentru un asemenea gest, spun colegii săi.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ