Vrei RECLAMA TA aici?melimeloparis.ro

O combinație atât de gustoasă, încât va deveni una din mâncărurile pe care le vei pune pe masă cel mai des familiei tale. Nu foarte costisitoare, extrem de sățioasă, ușor de făcut de către oricine, după pașii ușori de mai jos.

TIMPI DE PREPARARE

 Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 35 min
Gata in: 50 min

Vrei RECLAMA TA aici?plantum.ro

INGREDIENTE

 1 kg de cartofi
3 file-uri de somon feliate
1 lingură ulei de măsline
2 cepe roșii tăiată julien
1 lingură de făină
300 g baby spanac
200 ml smântână pentru gătit
50-100 g cașcaval ras
unt pentru uns tava

PREPARARE

Preîncălzește cuptorul la treaptă mare și unge cu unt o tavă care nu lipește

Adu o cratiță cu apă sărată la fierbere, aruncă în ea cartofii și lasă-i 2-3 minute. Scurge, dă deoparte.

Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și pune ceapa tăiată julien (felii subțiri) 5 minute.

Adaugă făina, amestecă. Opărește spanacul la foc mediu, apoi scurge excesul de apă.

Pune, strat după strat, cartofii, ceapa, spanacul și somonul feliat, terminând cu un strat de cartofi.

Toarnă smântâna peste, presară cașcavalul ras și dă la cuptor 20-30 de minute, la foc mediu.

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ