evomag.ro

Asociația Tinerilor din Afara Granițelor, Liga Studenților de la Istorie împreună cu Asociația Studenților Veterinari vă dau întâlnire joi, 18 aprilie 2019, ora 19:30, în cadrul festivalului GAUDEAMUS la spectacolul ”Amintiri la Bătrânețe”

Amintiri la Bătrânețe – un spectacol cu și despre portul bătrânilor transpus la scenă deschisă la Casa de Cultură a Studenților Iași, sala Gaudeamus. Spectacolul pune în scenă o piesă care prezintă 10 numere artistice, alăturându-se peste 50 de artiști amatori care vor dansa, vor cânta, vor face umor și vor juca teatru – totul live. Invitațiile la eveniment pot fi ridicate în mod gratuit în ziua evenimentului de la sediul Casei de Cultură a Studenților Iași. Spectacolul va ține 2 ore.

Festivalul Artei și Creației Studențești Gaudeamus, ediția a IX-a

Festivalul Artei și Creației Studențești Gaudeamus, ediția a IX-a reunește nouă alianțe care desfășoară nouă spectacole, fiind implicate 24 de asociații studențești. Fiecare asociație studențească înscrisă va trebui să realizeze un program artistic și cultural, care să cuprindă maximum 10 momente și să se încadreze în 120 de minute. Clasamentul final va fi realizat de un juriu format din referenți și specialiști din cadrul Casei de Cultură a Studenților. Câștigătorii vor fi premiați la Gala Laureaților, care va avea loc pe 22 aprilie 2019.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ