Un tânăr de 18 ani, fără permis, a fost prins de polițiști în trafic, de două ori în aceeași zi. În plus, era și beat, în ambele ocazii. Ca și cum nu ar fi fost suficient, furase și mașina mamei sale astfel că, într-un final, a fost reținut pentru 24 de ore!

Tânărul din Brașov a fost oprit în urmă cu două zile de către agenții de poliție din Brașov, după o cursă cu girofarul și sirena prin oraș, pentru că ignorase, la început, semnalul de oprire al polițiștilor. Oamenii legii au aflat curând și motivul pentru care nu oprise: individul nu deținea permis de conducere și era și sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit mytex.ro, la testarea cu aparatul, etilotestul a indicat 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Luat la întrebări, el a recunoscut și că luase autoturismul mamei sale fără să-i ceară voie.

A doua oară a făcut accident, tot beat

Șase ore mai târziu, tânărul se afla din nou la volan, iar pe bulevardul Saturn din oraș a tamponat un spate un autoturism. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Polițiștii au apărut din nou, i-au pus din nou fiola și…a reieșit o valoare de 0,64 mg/l alcool pur expirat

Aceasta înseamnă  că în cele șase ore de la prima abatere, a băut din nou înainte de a se urca la volan, evident, tot, fără permis. Tânărul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice și reținut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ