evomag.ro

Cel mai vizitat restaurant de pește și fructe de mare din România vine cu delicii culinare și rețete unice în inima Iașilor, într-un loc în care literatura își dă întâlnire cu arta culinară la Casa Pogor

Suntem cel mai vizitat restaurant de Peste și Fructe de Mare din România, câștigându-ne renumele prin locațiile noastre din București și prin vestitul Festival al Racilor și Fructelor de Mare, cunoscut la nivel național, iar acum facem un pas important în Iași și deschidem într-una dintre cele mai de seamă destinații cultural-culinare din Iași, taverna noastră cu profil pescăresc” precizează Paul Richard Nicolau, managerul restaurantului.

După deschiderea de la Sibiu și Oradea, a venit momentul să se lanseze la Iași, în capitala Moldovei, prezentând un stil aparte de restaurant cu specific pescăresc și fructe de mare.

Marea deschidere a Tavernei Racilor Casa Pogor, din str. Pogor, nr. 4 a avut loc pe data de 11 aprilie 2019. Organizatorii și-au întâmpinat oaspeții cu delicii culinare pline de miresme: homar, caracatiță, scoici, rapane, creveți, Black Tiger, calamar, file biban roșu si fritto misto + 1 sticlă de Frizzante!

Nebunie la Iași❤️❤️❤️❤️Va multumimmm😍😍😍

Publicată de Taverna Racilor Casa Pogor pe Joi, 11 aprilie 2019

Ideea care a stat la baza deschiderii unui noul local, dar de acestă dată în capitala Moldovei o aflăm în exclusivitate de la managerul Tavernei Racilor:

Paul Richard Nicolau:Am fost la Iași anul trecut în cadrul unui festival culinar în aer liber și am avut un succes răsunător cu bucatele nostre culinare mai ales că ieșenii au reacționat pozitiv în momentul în care am gătit fructe de mare. Deschiderea unui astfel de restaurant în Iași face parte din strategia noastră de dezvoltare a afacerii.

Am ales o locație generoasă, cu deschidere la terasă, cu o capacitate de 180 de locuri interior/exterior cu o priveliște frumoasă aflată în centrul orașului.. Avem cel mai diversificat meniu de pește și fructe de mare din țară. Prețurile sunt medii și ne dorim să facem cunoscut fructele de mare tuturor celor care iși doresc un meniu care costă intre 30-40 RON o porție. Programul restaurantului este zilnic de la ora 11:00- 23:00

Fondatorul Taverna Racilor, Le Oac-Oac Bistro, Seafood Shaorm a debutat ca antreprenor în urmă cu câțiva ani și, fără a avea experiență în acest domeniu, a pariat pe o nișă de restaurante mai puțin cunoscută la acel moment cu specific de fructe de mare și acum a lansat la Iași un restaurant care cu siguranță va fi pe lista ieșenilor în materie de specialități culinare.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ