evomag.ro

Tineretul Național Liberal a organizat în acest weekend la Sinaia Gala Premiilor TNL ”Mircea Ionescu Quintus”, în prezența Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, Președintelui Partidului Național Liberal, domnul Ludovic Orban, alături de alți membri ai Biroului Politic Național și a peste 300 de tineri liberali din întreaga țară.

Trei premii au fost acordate în cadrul galei Tineretului Național Liberal, Filiala Iași, astfel:

Premiul de Excelență pentru Promovarea Tinerilor;

Premiul „Născut Liber” acordat domnului deputat Costel Alexe, Președintele PNL Iași;

Premiul „Caravana Tricolorul;

Marius Minea, Președinte TNL Iași: „Premiul acordat în cadrul Galei Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus” este recunoașterea muncii unei echipe implicate și determinate, echipa TNL Iași. Încă de la începutul mandatului ne-am propus să promovăm tinerii ieșeni care reușesc prin performanțele lor să facă din orașul Iași un adevărat oraș European.”

Costel Alexe, Președinte PNL Iași: „Premiul Născut Liber nu este un premiu personal, este premiul unei organizații care a construit o echipă, a construit lideri, a născut un nou mod de a face politică în România. Mandatul de Președinte al Tineretului Național Liberal a reprezentat pentru mine cea mai mare demnitate din toate pozițiile mele politice de până acum, pentru că dincolo de funcții, TNL este un spirit inegalabil.”

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ