cufarulnaturii.ro

Șoferii ieșeni trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Traficul în Iași a devenit, odată cu prima zi de școală, din ce în ce mai aglomerat

Până la finalizarea lucrărilor de pe Splai Bahlui, zona Podu Roș rămâne la fel de aglomerată. Pentru ieșenii din cartierele Galata și Mircea cel Bătrân încă nu s-a identificat nici o soluție care să deblocheze traficul pe strada Pantelimon Halipa. În fiecare dimineață traficul în această zonă îi ține pe ieșeni blocați zeci de minute.

O altă problemă de trafic se formează în zona capăt CUG la intersecția comunei Ciurea și Valea Adâncă cu zona Tudor Neculai, CUG. Ulterior, locuitorilor din aceste zone li se adaugă și cei din Nicolina. Tot acest flux mare de mașini intră în intersecția din Podul Roș în intervalul 07.00 – 08.00.

Transportul Public din Iași: lipsit de confort și punctualitate

PublicitateArthrelix

La toate aceste probleme din trafic se adaugă proasta administrare a transportului în comun care generează pentru ieșenii care aleg acest mod de transport, întârzieri și un disconfort total în mijloacele de transport.

Comisia de circulație de la nivelul Consiliului Local Iași și Compania de Transport Public Local încă nu s-au sesizat asupra faptului că toamna a venit, școala a început și ieșenii au reintrat puternic în activitate.

 

 

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ