cufarulnaturii.ro

Politistii vasluieni au declansat, vineri, o ancheta in cazul unui batran de 74 de ani, din localitatea Zapodeni, care a ajuns cu ambulanta la spital, dupa ce a fost muscat de fata de un caine care nu i-ar apartine, in timp ce se afla in gradina locuintei sale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, barbatul, aflat singur in gradina, a fost atacat de un caine care nu i-ar apartine, fiind doborat la pamant si muscat de fata.

Alertati de strigatele de ajutor, mai multi vecini au intervenit si au reusit sa-l salveze pe barbat, ulterior fiind solicitat un echipaj medical.

PublicitateArthrelix

”Barbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral prin agresiune, fiind muscat de fata de un caine. Pacientul a fost preluat constient si transportat de echipajul SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Marius Mariscu.

Politistii au declansat o ancheta in acest caz, urmand sa stabileasca cui apartine cainele si daca face parte din categoria celor periculosi. In functie de rezultatele cercetarilor, se va face si incadrarea juridica a faptei.

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ