Un bărbat de 53 de ani, din județul Neamț, este acuzat că a încercat să corupă sexual două fetițe de 8 și 9 ani, el fiind reținut. Copilele au reușit să scape în momentul în care au început să strige după ajutor, iar ulterior au fugit spre casă.

Caz de corupție sexuală în localitatea nemțeană Săbăoani, unde un bărbat din sat ar fi încercat să ademenească două copile de 8 și 9 ani. Incidentul s-a petrecut pe un drum din localitate, unde individul le-ar fi promis fetelor că le dă bomboane dacă vor merge până la el acasă.

Mai mult, bărbatul ar fi avut cu acestea discuții cu conotații sexuale și chiar le-ar fi mângâiat. Speriate, fetele au început să țipe, iar apoi au fugit spre casă.

Părinții celor două copile au depus o plângere la poliție împotriva bărbatului care, ulterior, a fost reținut.

“Ancheta este în desfășurare în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. De precizat că nu s-a consumat niciun act de natură sexuală între bărbat și cele două minore”, a declarat, marți, pentru Libertatea responsabilul mass-media al Poliției Județene Neamț, Robert Costan.

Reținut pentru 24 de ore, bărbatul va fi prezentat în fața instanței, la Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ