evomag.ro

S-a spânzurat după o ceartă cu soția

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din satul Ruși, comuna Dobrovâț, a recurs la un gest extrem, după o ceartă conjugală.

Acesta s-a spânzurat de grinda anexei din gospodărie, după o dispută pe care a avut-o cu soția lui.

Descoperirea macabră a fost făcută de chiar de fiul său care solicitat un echipaj de la Ambulanță. Din păcate, cadrele medicale nu au putut face nimic, decât să constate decesul.

”Un bărbat de 47 de ani din comuna Dobrovăț, cu antecendete psihice, în stare de ebrietate, s-a certat cu soția și a dispărut marți seara, iar miercuri dimineață a fost găsit spânzurat. La acest caz a intervenit un echipaj SMURD, bărbatul fiind găsit decedat, fără indicații de resuscitare”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU – SMURD la Spitalul Sfântul Spiridon.

inpuff.ro

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.”Miercuri dimineață am fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani din comuna Dobrovăț cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său spânzurat de o grindă a unei anexe gospodărești. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările continuă”, a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ