evomag.ro

Anul acesta, românii vor un Paşte bio. Vânzările au crescut nu numai pe segmentul de produse alimentare din această categorie, dar şi pe zona de produse de curăţenie

Magazinele online de profil, susţin că au înregistrat o creştere de 75% în vânzări faţă de perioada similară din 2018.

În ceea ce priveşte zona bio alimentară, românii păstrează pentru masa de Paşte ingrediente clasice precum cele pentru preparatele dulci: scorţişoara ceylon, vanilia măcinată sau păstai, coaja de lămâie sau portocală bio, fulgi şi nuca de cocos, pudră şi miez de cacao bio, dulceaţă fără zahăr, ulei de cocos, nuci şi seminţe.

Gelatina a fost înlocuită cu praful de agar agar, un preparat 100% natural, extras din alge, iar sarea clasică cu sare de Himalaya. Savia, ghimbirul, dar şi amestecurile naturale pentru ciorbă arată că românii nu renunţă la preparatele tradiţionale, însă aleg variantele bio sau fără ingrediente artificiale ale acestora.

O creştere importantă, de peste 30%, a fost raportată şi la îndulcitorii care înlocuiesc zahărul alb procesat, cum ar fi siropul de curmale, stevia sau siropul de agave.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ