Vrei RECLAMA TA aici?melimeloparis.ro

Vești bune de la meteorologi. Urmează o încălzire a vremii în perioada care va urma, astfel că până la sfârșitul săptămânii vom avea 34 de grade, iar cel mai cald va fi în Lunca Dunării.

Vineri, în sudul şi sud-estul ţării vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei.

În vestul, nordul şi centrul teritoriului însă precum şi în zona de munte vor fi înnorări temporare şi pe arii restrânse, mai ales ziua, se vor semnala ploi slabe, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vrei RECLAMA TA aici?vitamix.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 21 de grade în Crişana şi Maramureş şi 33 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 18 grade.

Sâmbătă, vremea va continua să se încălzească devenind caldă în toată ţara, local călduroasă în sud şi sud-est.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi de scurtă durată, îndeosebi seara şi noaptea, local în vest, sud-vest şi centru şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special în prima parte a intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 34 de grade, cu valorile cele mai ridicate în lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 şi 20 de grade, mai scăzute în depresiuni.

Pe litoral, vor fi 25-26 de grade, cu vreme bună de plajă.

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ