bibloo.ro

Accident pe A1 în județul Sibiu. O persoană a decedat și alte două au fost rănite grav, una fiind preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată de urgență la Târgu-Mureș, scrie Agerpres.

Accidentul rutier s-a produs marți seara pe autostrada A1, la kilometrul 276, în zona Apoldu de Jos din județul Sibiu. Șase persoane s-au aflat în mașinile implicate.

Trei dintre victime au fost rănite ușor, suferind contuzii minore și sunt conștienți.

UPDATE ACCIDENT MORTAL PE AUTOSTRADA SEBEȘ-SIBIU. INTERVENȚIE ELICOPTER SMURD

cel.ro

UPDATE ACCIDENT MORTAL PE AUTOSTRADA SEBEȘ-SIBIUPersoana decedată este din autoutilitara al cărei șofer se face vinovat de tragedie. Acum se intervine cu un elicopter SMURD pentru a transporta la Tg Mureș o persoană rănită grav din aceeași mașină. Alți patru răniți sunt transportați la SCJU Sibiu.Vehiculul cu pricina este înmatriculat în Mureș, după cum transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Gepostet von SibiuNews am Dienstag, 12. Juni 2018

O persoană a decedat, iar celelalte două au fost descarcerate de pompieri în stare de semiconștiență având multiple fracturi şi traumatisme.

Accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul unei autoutilitare intrând în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgenţă a autostrăzii.

Sibiunews

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ