Sud-africanii de la MAS REI, acționarul centrului comercial Era Shopping Park din Iași, au publicat primele imagini cu planul de extindere a complexului.

Clipul de mai jos a fost postat prima dată pe forumul Skyscrapercity.com, în cadrul subiectelor de discuție dedicate „Iași Metro Area”, de către un utilizator al site-ului. Clipul este disponibil pe Youtube din ziua de 9 martie:

După cum se poate observa în clip, noul „Mall of Moldova” va avea 100.000 mp, iar planul de extindere este în fața și în lateralul actualului Carrefour.

Potrivit Prime Kapital, partener al Mas Rei, „super-mall-ul” Moldova va cuprinde cel mai mare hypermarket din regiune cu peste 200 de magazine, 30 de restaurante, o zonă întinsă de agrement, cinematograf și altele.

Din informațiile APIX.ro, sud-africanii, al căror proiect ar putea deveni un concurent serios la adresa Palas-ului, au avut mai multe întâlniri la Primărie în ultimele luni. Iar una dintre aceste reuniuni a avut și o finalitate: acum câteva zile a fost eliberat un certificat de urbanism pentru reparații capitale la pasarela ERA. După ce va fi reabilitat, conform informațiilor APIX, pasarela va fi dată Primăriei Iași. Ulterior, inclusiv Miroslava va putea realiza un drum până la Carrefour, pe lângă zona unde s-a desfășurat anul trecut festivalul Afterhills

LĂSAȚI UN MESAJ