În ultimii 30 de ani, politicienii români ne-au obișnuit cu promisiunile. Pe cale de consecință cetățenii au acceptat tacit declarațiile exagerate sau promisiunile electorale. Dar unii dintre politicieni demonstrează prin acțiunile lor că suferă în mod real de anumite afecțiuni chiar și de natură psihică. Astfel de cazuri pot fi întâlnite și la Iași!

Realitățile județului Iași contrazic flagrant declarațiile Președintelui CJ, Maricel POPA

Săptămânal, de la vârful Consiliului Județean Iași, din sala de conferințe sau de plen, ieșenii sunt nevoiți să asiste la același spectacol grotesc care sfidează până și cele mai elementare norme de bun-simț.

Cu ce au greșit cetățenii acestui județ de sunt nevoiți să înghită săptămână de săptămână inepțiile unor asemenea specimene politice?

Iată, nu mai departe de ieri același om politic de ținută națională, a convocat atât presa cât și pe câțiva dintre colegii dumnealui de partid la o întrunire concretizată într-un banal exercițiu de imagine. Contextul acestui exercițiu de imagine este dat de viitoarele alegeri județene din sânul Partidului Social Democrat.

Maricel POPA vorbește despre teme precum infrastructura rutieră a Iașului, utilități precum apă-canal sau gaz în condițiile în care din ce în ce mai mulți locuitori din județul Iași sunt diagnosticati cu boli ale plămânului și respiratorii din cauza prafului.

Ce faceți domnule POPA pentru sănătatea locuitorilor comunei ieșene, UNGHENI?

Poate domnul Maricel POPA să ne explice de ce nu întreprinde nimic concret în comuna UNGHENI din județul Iași unde s-au raportat 48 de depășiri ale valorii limită zilnice pentru protecția sănătății umane la indicatorul particule în suspensie PM 10 determinate gravimetric???

Modul în care Consiliul Județean Iași pune în pericol sănătatea populației în satul BOSIA, comuna UNGHENI va fi dezbătut pe larg în edițiile viitoare!

Revenind la prestația domnului Maricel POPA în fruntea Consiliului Județean Iași îi putem transmite că ieșenii s-au săturat de fantasmagoriile sale politice și de modul în care se împleticește în construcții administrative de tip imaginar lipsite de o bază reală.

Încetați domnule Maricel POPA să va mai agățați de proiectele primarilor, chiar și de cele ale membrilor PSD! Aceste proiecte nu sunt ale dumneavoastră! Treziți-vă la realitate.

Primarii localităților fără stuf în gard, nu vin la conferințele de presă ale lui Maricel POPA

Primarii gospodari și în general oamenii serioși din Iași s-au convins cu Maricel Popa și nu mai dau curs invitațiilor venite din partea acestuia. Popa, din nou în imaginația sa, se visează viitorul primar al Iașului, motiv pentru care zilnic îl atacă pe Mihai Chirica.

Câțiva primari ale căror primării cad efectiv pe ei de “harnici” ce sunt, îi țin isonul lui Maricel POPA. În rest, primarii cu proiecte și rezultate în spate nu i-au arătat lui Popa nici un fel de considerație, iar despre declararea sprijinului politic nici nu poate fi vorba. Dimpotrivă, Maricel Popa ar trebui să nu facă valuri, pentru că primarii din PSD Iași au ajuns la limita răbdării în ceea ce îl privește pe “acest lăudăros care vrea să ne fure munca și rezultatele”.

“Stă toată ziua pe capul nostru, nu scapă nici un eveniment public pe care noi primarii îl organizăm și este în continuu interesat doar să își facă imagine. Proiectele din județul Iași sunt ale comunităților și reprezintă rodul muncii noastre, ale primarilor. Fiecare să își asume responsabilitatea și merite dacă este cazul, pentru activitatea proprie!”, a declarat pentru Ziarul Buna Dimineața Iași primarul social-democrat al unei comune din zona metropolitană a Iașului. 

LĂSAȚI UN MESAJ