Încă o dată se verifică faptul că pedepsele acordate în trafic sunt prea ușoare

”Cu referire la filmulețul care a apărut pe youtube, în care un sofer, pe Drumul National 67, frânează nemotivat, sicanând alt conducator auto care se afla in spatele sau, precizez că ambii șoferi au fost identificați.

Șoferita BMW-ului a fost sanctionata in baza OUG 195/2002 și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile. Celălalt șofer, care a și postat filmulețul, a fost sancţionat la legea 61/1991. Amândoi sunt din Râmnicu Vâlcea”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălet.

Dacă pentru un astfel de gest ar fi rămas fără permis pentru un număr de ani, sau chiar definitiv atunci poate că atât autorul cât și cei care se gândesc că este normal să adopte o astfel de atitudine în trafic ar înțelege în mod evident gravitatea faptei!

Dar așa, o pedeapsă de 30 de zile este de-a dreptul ridicolă!!!

De aici se mai desprinde și o a doua lecție: fugiți de șoferii de BMW! Multitudinea de știri negative în trafic generate de aceștia indică că au un profil predispus la astfel de atitudini în trafic! Și nu doar în România!

L-a OMORÂT pentru că n-a vrut să-i spele BMW-ul. Totul a fost filmat | VIDEO

VIDEO | Accident filmat în centrul Iaşiului. BMW scăpat de sub control şi izbit violent de o clădire-simbol din oraş

Tramvaiul „emblemă” din Iaşi, lovit violent de şoferul unui BMW

VIDEO. Un tânăr nervos pentru că a fost concediat, s-a urcat la volanul BMW-ului personal a omorât un om și a rănit alți cinci

Un tânăr mort, altul în stare critică, după o cursă nebună cu un BMW

LĂSAȚI UN MESAJ