evomag.ro

Organul de propagandă al Kremlinului o propune pe Viorica Dăncilă „Omul politic român al anului 2018”

Premierul Viorica Dăncilă a fost propusă pentru titlul de “omul politic român al Anului Centenarului” de către Sputnik România-Moldova, o publicație a propagandei ruse. Mai mult, a fost creat și un sondaj prin care internauții sunt invitați să spună dacă sunt de acord cu această propunere.

Sputnik scrie că Viorica Dăncilă este un politician care s-a dovedit a fi o „surpriză uriașă” prin „calm, pricepere și, peste toate, un nivel al demnității mult peste ce am văzut în ultimii ani”. „Cu siguranță, 2018 a fost un an special, nu doar prin semnificația sa deosebită – 100 de ani de la Marea Unire – dar și prin frământările continue.

 În acest context, suprastructura politică a fost afectată puternic, mai ales la nivelul puterii, împiedicată prin toate mijloacele să își exercite atribuțiile guvernamentale și să puna în aplicare programul de guvernare – manifestații, denunțuri penale, campanii de denigrare, reclamații la nivel internațional, intervenții din străinătate, atacuri în numar record la CCR etc”, notează cei de la Sputnik România Moldova, organ de propagandă al Rusiei în țara noastră și peste Prut. În articol se mai vorbește despre „intervenții memorabile’ ale premierului Viorica Dăncilă.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ